Tko smo mi?

WE MAKE A DIFFERENCE. SIGNIFICANT DIFFERENCE

Ukoliko i Vi želite početi činiti značajnu razliku u odnosu s vašim kupcima i omogućiti im da vas upravo oni mogu kontaktirati u bilo kojem trenutku, došli ste na pravo mjesto.

Kroz više od 10 godina postojanja, sa više od 200 agenata u pozivnom centru, zajedno s našim povezanim tvrtkama, postali smo najveći i najuspješniji u Hrvatskoj na području komunikacija, specijalizirani za pružanje podrške kroz usluge kontakt centra.

Significo pomaže kompanijama u smanjenju troška, poboljšanju usluge prema kupcima, dostupnosti i komunikaciji kompanija pružajući im podršku kroz resurse agenata, najsuvremeniju tehnologiju i optimizaciju procesa rada.

Naš uspjeh temelji se na svakodnevnom radu s našim djelatnicima i pažljivim osluškivanjem potreba naših klijenata. Prodaja i komunikacija u našem su središtu poslovanja od samog početka što nam omogućuje da razumijemo važnost brenda i naša misija je poboljšanje identiteta Vaše kompanije, dostupnosti i pružanju visoke razine usluge Vašim kupcima kroz pozive kojima profesionalno barataju naši obučeni i kvalificirani agenti.