Pametniji način
poslovanja uz
Significo 360

Povećanjem poslovanja uvelike će se povećati i broj zaprimljenih upita u vašoj web trgovini. Jeste li znali da je brza reakcija na pristigli upit ključna za povećanje zadovoljstva vaših kupaca?

Budite dostupni svojim potencijalnim kupcima 24 sata na dan svih 7 dana u tjednu. Bilo da se radi o upitu ili prigovoru, uz našu CRM platformu Significo 360 pojednostavnite komunikaciju i povećajte zadovoljstvo korisnika.

1. Učinkovit posao je
profitabilan posao

To itekako vrijedi za web trgovinu gdje je brzina jedna od glavnih prednosti u odnosu na tradicionalan način kupovine. Budite spremni na povećanje zaprimljenih upita u vašoj web trgovini i brzom reakcijom na pristigli upit ostavite dobar prvi dojam na buduće kupce.

20210706 - automate 1-min
sig360-automate arrrows-min-min 1-min


2. Automatizirajte svoju komunikaciju uz Significo 360

Automatizirajte svoju web trgovinu, fokusirajte se na svoje poslovanje, a brigu o upitima prepustite u naše stručne ruke. Da, toliko je jednostavno.

Nemojte gubiti vrijeme na korisničku podršku, Significo 360 pobrinut će se za sve upite u vašoj web trgovini, bilo da se radi o pozivima, porukama, društvenim mrežama. Nemojte se brinuti ni o kriznoj komunikaciji jer ćemo pronaći rješenje za svu komunikaciju prema vašim potencijalnim kupcima. Ne postoji problem kojeg Significo 360 ne može riješiti.


3. Što dobivate automatizacijom komunikacija?

Ne trošite svoje vrijeme na repetitivne administrativne poslove, već se usmjerite na rast tvrtke i zadovoljstvo svojih kupaca.

Iskoristite vrijeme na nabavu novih proizvoda, planiranje budućih marketinških kampanja i aktivnosti. Analizirajte svoju web trgovinu. Posvetite se zadacima koji će izravno doprinijeti najvažnijem cilju vašeg poslovanja – prodaji.

time-management-blue-min 1-min
20210701 happy customer smiley on shoppingbag-min 2-min


4. Zadovoljni korisnici =
zadovoljni kupci

Zadovoljni korisnici postaju zadovoljni kupci, a to će vam potvrditi i izvještaji koje ćete dobivati na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi.

Iskoristite potencijal platforme Significo 360 i nikad više nemojte propustiti odgovor na upit radoznalog korisnika. Jer će upravo zadovoljni korisnik postati vaš lojalni kupac.
Istaknite se u gomili uz Significo 360

Iskoristite potencijal Significo 360 rješenja i više nikad nemojte propustiti odgovor na upit radoznalog korisnika. Jer će upravo zadovoljni korisnik postati vaš lojalni kupac.

graphic1-programmer 1-min

Istaknute značajke

Significo 360 kontakt kanali

Glavne prednosti

Poslovna potreba

Jeste li kandidat
za SIGNIFICO 360?


Kontakt podaci

Odgovorite na nekoliko kratkih pitanja kako bi bolje upoznali Vaše potrebe.

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirajte nas bez obaveza za sve ostale upite:

  0800 77 71

  0 – 24h

info@significo.hr

Zašto Significo?

24/7

dostupnost

30K

interakcija dnevno

6

jezika

14​

godina poslovanja

200

zaposlenika

Klijenti o nama

Ukazali su nam povjerenje