SIGNIFICO ZAPOSLENICI ČINE RAZLIKU, ZNAČAJNU RAZLIKU

Fleksibilni. Brzi. Fokusirani.

POŽELJAN PROFIL

Dinamika, inovativnost i strast

Usredotočen si na klijente i njihove korisnike. Dinamičan si, inovativan, pronalaziš rješenja te njeguješ dugoročne odnose sa svim poslovnim partnerima. Svaku promjenu gledaš kao priliku za uspjeh, a svaki izazov, kao priliku za rast i razvoj. Otvoren si i voliš pomicati svoje granice te izlaziti iz zone komfora.

ISPRAVAN STAV I KARAKTER

Suradnja, iskrenost i optimizam

Dosljedan si i uporan. Optimizam je osjećaj koji ljudima ostaje upečatljiv nakon kontakta s tobom. Kolegijalan si i voliš svoj posao. Donosiš hrabre, ali razumne odluke. Komuniciraš iskreno i uvijek u dobroj namjeri te poštuješ različita mišljenja i stavove.

OSOBNI RAZVOJ

Raznolikost je naša prednost.

Kod nas možeš stjecati znanja i iskustva kroz veliki broj projekata u različitim industrijama. Širina i agilnost su temelj naše inovativnosti i osobnog razvoja. Učiti ćeš kroz djelovanje i interakciju. Mi njegujemo kulturu u kojoj prihvaćamo pogreške i iz njih učimo svi zajedno kako biti još bolji. Prepoznajemo talente i zajedno gradimo nastavak uspješne poslovne priče.

Naši zaposlenici čine razliku, značajnu razliku

ISKUSTVA NAŠIH KOLEGA

Ema Šuker

“U Significo sam stigla prije 4 godine. Od samog početka sam prihvaćena raširenih ruku te još uvijek pamtim prvo obećanje svojih kolega; zajedničkim snagama ćemo stići do vrha. Sami početak je naravno uvijek težak, ali podrška kolega mi je dala unutarnju snagu i volju da idem naprijed te napredujem iz dana u dan.
Obećanje sam ispunila, stigla do vrha i tu ostajem ????.”

Hrvoje Zebić

“I nakon 10 godina radnog staža svaki dan na poslu naučiš nešto novo i svaki novi radni dan odrađuješ s motivom, u timu punom pozitivne energije; shvatiš da to nije samo posao.... To je više od toga!”

Marija Bevanda

“Significo je dinamično mjesto gdje mogu razvijati svoje komunikacijske vještine u ugodnoj atmosferi s kolegama koji su uvijek spremini pomoći”

Lea Bukovec

“Significo grupa je mjesto gdje se cijeni visoka motiviranost za rad, a međuljudski odnosi su na najvišoj mogućoj razini. Svakodnevna usmjerenost ka rezultatima i uspjesima, dobra radna atmosfera i dinamični timovi koji stalno teže k novim izazovima ono je što me najviše motivira u radu”

Otvorene pozicije

Savjetnik u kontakt centru

Djelatnik u kontakt centru 

Supervizor u kontakt centru