Misija

“Naša misija je osnažiti kompanije u komunikaciji s njihovim klijentima i pretočiti njihovu interakciju u nove prilike i novu vrijednost.”

Naša priča

Već više od 14 godina Significo s više od 200 zaposlenika nudi poslovna rješenja koja omogućuju podršku velikom broju kompanija iz raznih industrija u komunikaciji s vlastitima klijentima i potencijalnim kupcima.
Sjedište tvrtke nalazi se u Zagrebu s uredima u Zagrebu i Sisku.
Significo se od samih svojih početaka bavi proaktivnom prodajom za svoje klijente. Bilo da se radi o proaktivnim prodajnim agentima ili o „door to door“ prodaji ili o telealesu ili o bilo kojem drugom inovativnom načinu prodaje, naš tim je uvijek pokazivao ambiciju ispunjavanja zahtjevnih prodajnih ciljeve naših klijenata. To i danas svakodnevno činimo za neke od naših klijenata.
Naša prednost je lokalna podrška i ekspertiza, brzina i jednostavnost implementacije naših rješenja te „prodajni DNK“ koji njegujemo od samih početaka.
Bez obzira radi li se o potrebi za dolaznom ili odlaznom komunikacijom, Significo sa svojim poslovnim rješenjima pokriva potrebe klijenata kroz proizvode: kontakt centar, prodaja, marketinške kampanje, korisnička podrška i CRM, istraživanje tržišta, zaprimanja narudžbi i rezervacija, verifikacije korisničkih podataka, analitika i izvještaji te video identifikacija.
Svi proizvodi i rješenja podržavaju sve kanale komunikacije s klijentima ili kupcima partnera: telefon, E-mail, chat, whatsapp, video, društvene mreže i sve to ovisno o potrebi na više stranih jezika.
iso_1
iso_2

Zašto odabrati Significo

01

Prodajni DNK

Significo je izrastao iz tvrtke koja se od samih svojih početaka bavila proaktivnom prodajom za svoje klijente. Bilo da se radilo o proaktivnim prodajnim agentima ili o „door to door“ prodaji ili o telealesu ili o bilo kojem drugom inovativnom načinu prodaje, naš tim je uvijek pokazivao ambiciju ispunjavanja zahtjevnih prodajnih ciljeve naših klijenata. To i danas svakodnevno činimo za neke od naših klijenata.
02

Lokalna ekspertiza i podrška

Sva naša poslovna rješenja, svi naši proizvodi i usluge razvijeni su unutar našeg tima kroz dugogodišnje iskustvo rada s raznim klijentima iz raznih industrija. Mi nismo samo jedno u nizu predstavništava stranih tvrtki. Mi smo tvrtka s više od 200 zaposlenih lokalnih eksperata.
03

Jednostavna implementacija

Vlastitim snagama unutar našeg lokalnog tima eksperata razvili smo naše softversko rješenje i sustav SIGNIFICO 360. Vlastitim snagama razvijeni softver, uz lokalni tim, znanje i iskustvo koje smo prikupili kroz dugogodišnji rad s tvrtkama iz različitih industrija, različitih veličina i potreba, daju nam sigurnost da možemo na najefikasniji mogući način implementirati naše proizvode i rješenje bez obzira na različite specifičnosti naših klijenata.
04

Brzo rješavanje problema

Significo čini tim eksperata s dugogodišnjim iskustvom rada s raznim klijentima iz raznih industrija. Uz vlastitim snagama razvijeno softversko rješenje i sustav SIGNFICO 360 te našu predanost i dostupnost 24 sata, 7 dana u tjednu to nam omogućuje da svaki problem možemo riješiti na efikasan, najbrži i najkvalitetniji način.
05

Iskustvo učenja iz različitih industrija

Tijekom proteklih više od 12 godina rada, Significo tim radio je s velikim brojem tvrtki iz različitih industrija. Čvrsto vjerujemo da nam je iskustvo zajedničkog rada s našim partnerima na ispunjavanju njihovih ciljeva i rješavanju njihovih izazova, omogućilo da svakim danom budemo sve bolji i efikasniji te da neprekidno učimo i napredujemo.
06

Stvaranje partnerskog odnosa

Posebno nas raduje što možemo reći da razvijamo partnerske odnose s našim klijentima i vlasitim rješenjima stvaramo dodatnu vrijednost koja se očituje u stvaranju bolje pozicije na tržištu, kvalitetnijem odnosu naših partnera s njihovim kupcima ili klijentima i boljim poslovnim rezultatima.