Naša priča

Već više od 14 godina Significo Grupa s preko 200 zaposlenika nudi poslovna rješenja koja pomažu velikom broju kompanija iz raznih industrija u interakciji s vlastitima klijentima i potencijalnim kupcima.

Sjedište tvrtke nalazi se u Zagrebu, s uredima u Zagrebu i Sisku.

Significo grupa izrasla je iz tvrtke koja se od samih svojih početaka bavila proaktivnom prodajom za svoje klijente. Bilo da se radilo o proaktivnim prodajnim agentima ili o „door to door“ prodaji ili o telealesu ili o bilo kojem drugom inovatvnom načinu prodaje, naš tim je uvijek pokazivao ambiciju ispunjavanja zahtjevnih prodajnih ciljeve naših klijenata. To i danas svakodnevno činimo za neke od naših klijenata.

Naše prednosti su lokalna podrška i ekspertiza, brzina i jednostavnost implementacije naših rješenja te prodajna DNK koju njegujemo od samih početaka.

Bez obzira radi li se o potrebi za dolaznom ili odlaznom komunikacijom, Significo Grupa sa svojim poslovnim rješenjima pokriva potrebe klijenata i nudi usluge: kontakt centra, prodaje, marketinga/ kampanja, korisničke podrške, istraživanja tržišta zaprimanja narudžbi ili rezervacija, verifikacije korisničkih podataka, analitike i izvještaja te video identifikacije.

Svi proizvodi i rješenja podržavaju sve kanale interakcije s klijentima ili kupcima partnera kao što su: telefon, email, chat, WhatsApp, društvene mreže i video, a ovisno o potrebi sve to nudimo i na više stranih jezika.

iso_1
iso_2

Naše prednosti

01

Prodajni DNK

Significo grupa izrasla je iz tvrtke koja se od samih svojih početaka bavila proaktivnom prodajom za svoje klijente. Bilo da se radi o proaktivnim prodajnim agentima ili o „door to door“ prodaji, telesalesu ili o bilo kojem drugom inovativnom načinu prodaje, naš tim je uvijek spreman ispuniti zahtjevne prodajne ciljeve naših klijenata. To svakodnevno činimo za neke od naših klijenata.
02

Lokalna ekspertiza i podrška

Sva naša poslovna rješenja, proizvodi i usluge razvijeni su unutar našeg tima kroz dugogodišnje iskustvo rada s klijentima iz raznih industrija. Mi nismo samo jedno u nizu predstavništava stranih tvrtki. Mi smo tvrtka s više od 200 zaposlenih lokalnih eksperata.
03

Jednostavna implementacija

Vlastitim snagama unutar našeg lokalnog tima eksperata razvili smo naše softversko rješenje i sustav Significo 360. Uz lokalni tim, znanje i iskustvo koje smo prikupili kroz dugogodišnji rad, na najefikasniji mogući način možemo implementirati proizvode i rješenja, bez obzira na različitosti i specifičnosti poslovanja naših klijenata.
04

Brzo rješavanje problema

Significo Grupu čini tim eksperata koji iza sebe ima dugogodišnje iskustvo rada s klijentima iz raznih industrija. Uz vlastitim snagama razvijeno softversko rješenje i sustav Significo 360 te predanost i stalnu dostupnost – svaki problem možemo riješiti na efikasan, brz i kvalitetan način.

05

Iskustvo učenja iz različitih industrija

U više od 14 godina rada, tim Significo Grupe surađivao je s velikim brojem tvrtki iz različitih industrija. Čvrsto vjerujemo da nam je iskustvo zajedničkog rada s našim partnerima na ispunjavanju njihovih ciljeva i rješavanju njihovih izazova, omogućilo da svakim danom budemo sve bolji i efikasniji te da neprekidno učimo i napredujemo.