Što je Significo 360?

Significo 360 softversko rješenje razvijeno je vlastitim snagama na temelju višegodišnjeg iskustva naših djelatnika i bitan je temelj našeg poslovanja. Uz educirane i profesionalne agente u kontakt centru, Significo 360 softver omogućuje praćenje svih naših aktivnosti u realnom vremenu, kako za naš management tim, tako i za naše klijente.

Kroz Significo 360 jednostavno povezujemo kompanije s klijentima i kupcima kroz različite interaktivne kanale komunikacije kao što su: telefon, email, chat, Whatsapp, video društvene mreže.

On nam omogućuje centralizirano praćenje i upravljanje poslovnim procesima između naših klijenata i njihovih korisnika ili kupaca. Svaka interakcija i kontakt bilježe se u softveru pa se prema potrebama naših klijenata mogu kreirati razne aktivnosti.

Sve aktivnosti vidljive su u realnom vremenu i omogućuju potpuni uvid u kontakte te njihovu evaluaciju, analizu i izvještavanje.

Sve to donosi našim partnerima bolje razumijevanje poslovanja, optimizaciju troškova i kreiranje novih prihoda i mogućnosti.